how to build free website

Meubelmaker Harmelen

Unieke meubels met passie en aandacht op maat gemaakt.

Mobirise
Mobirise

Achtergrond

Emile Schreuder heeft de HMC Vakschool Hout-Meubel-Interieur in Amsterdam met goede resultaten afgerond. Vervolgens heeft hij 3 jaar in een meubelmakerij gewerkt en heeft hij 11 jaar les gegeven in hout-bewerking alvorens zijn eigen bedrijf te starten. Hij beschikt over een groot aantal professionele machines en gereedschappen, die hem in staat stellen om alle soorten meubels, verbindingen en afwerkingen te realiseren.

Mobirise

Passie

“Mijn liefde voor hout is mijn passie. Ik krijg veel energie van het bewerken van een grof stuk hout tot een mooi eindproduct. Hout is levend materiaal. Ieder stuk hout is uniek en ieder handgemaakt maatmeubel is dat ook. Het maken van solide verbindingen, het mooi op elkaar laten aansluiten van houten delen, geeft me enorm veel voldoening.”


Mobirise

Toegevoegde waarde

Het begrijpen van de wensen van de klant en het vertalen ervan naar een ontwerp en vervolgens een meubel waarmee de klant gelukkig is!
De werkplaats is bovendien compact maar veelzijdig en zeer efficiënt ingericht, met een lage overhead. Dit maakt het mogelijk om tegen concurrerende prijzen kwaliteits-meubels op maat te maken.Adres Werkplaats

Strijkviertel 59                    
3454 PK Utrecht               

Contactgegevens

T: 06 425 340 71                    
E: emile.schreuder@gmail.com

Postadres

Middelmolen 20
3481 AS Harmelen

Overig

KVK: 66319757
BTW: NL001915883B40